Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Latest topics
» Krayt sárkány kocsma
by Gendrax Szomb. Márc. 11 2017, 21:49

» Penny Danvolt és Gendrax hajója
by Gendrax Csüt. Dec. 29 2016, 19:27

» Ganter szobája
by Gendrax Kedd Dec. 27 2016, 21:05

» Penny Danvolt szobája
by Gendrax Kedd Dec. 27 2016, 21:02

» Gendrax karakterlapja
by Gendrax Hétf. Dec. 26 2016, 19:38

» Jedikről
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:32

» Sithekről
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:30

» Bukottakról / Szürkékről
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:29

» Civilekről
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:29

» Kasztokról általában
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:27

» Általános társalgó
by Gendrax Szomb. Jún. 04 2016, 19:35

» Hogyan írjak Előtörténetet?
by Malavai Quinn Kedd Május 31 2016, 20:16

» Szabályzat
by Malavai Quinn Kedd Május 31 2016, 17:48

» Gendrax szobája
by Gendrax Kedd Május 31 2016, 15:38

» Az Erő
by Revan Kedd Május 31 2016, 15:25


Egyebek

Go down

Egyebek

Témanyitás  Revan on Szer. Feb. 06 2013, 20:28

Egyéb eszközök, amik játék során fontosabbak lehetnek.

Lopakodó mezőgenerátor
Ár: 10.000-50.000 cr(minőségtől függ)
Leírás: Ez a méregdrága kis szerkezet eltünteti a használóját mások szeme elől. Ez igazából egy öv, amit minden ruhánkhoz használhatunk, és nincs semmilyen különleges ismertetőjele, ha megnyomjuk az öv csatot, akkor bekapcsolódik az álcázó rendszer. Alapfelszerelés egy IGAZI mandalori felderítő könnyű páncéljára. Az orgyilkosok nagyon kedvelik, és sok embert tévesztett már meg. Van hatékonyobbak és kevésbé hatékonyabb fajta, de ezeket külön cégek gyártják.ILLEGÁLIS ÁRU!

Elsősegély csomag
Ár: 500 cr
Leírás: Egy elsősegély csomag, amely tartalmaz mindent, ami kellhet egy harc közbeni kezelésre. Az általános alapanyagokat kivéve még kolto is található benne, többféle adagolási módszerben lehet használni.

Túlélő csomag
Ár: 1500 cr
Leírás: Aki szívesen barangol veszélyes környéken, vagy csak szeret elővigyázatos lenni, az jobb ha beszerez egy ilyen csomagot. Tartalmaz elsősegély csomagot, ételt-italt egy hétre, jelző pisztolyt, vadász kést, öngyújtót.

Világító pálca
Ár: 10 cr
Leírás: Sötét helyeken nagyon hasznos lehet.

Holo-lejátszó
Ár: 150 cr
Leírás: Ezzel a kis szerkezettel le lehet játszani a holodiszkeket, amiket bele helyeznek. Ennek a segítségével lehet a holo-háziállatokat "életre" kelteni.

Holo-szenzor
Ár: 1500 cr
Leírás: Mikor egy vörös fény kiséretében világít meg egy (pl.: falat) akkor meglehet látni a hőforrásokat mint piros tárgyak. Könnyen észre lehet venni, mivel elég erős vörös fényt bocsát ki használat közben.

Holo-vetítő
Ár: 1000 cr
Leírás: Sok féle képpen használható tárgy, mindenféle alakban létezik, ami sosem hiányzik róla, az egy kék pötty, amin megjelenik a kívánt adat. Általában a katonai szervezetek/személyek illetve fejvadászok használják. Ha "felhívnak", akkor megnyomsz rajta egy gombot, és meg is jelenik a hívó képe, és egy méteres környezete. Még meglehet vele tenni azt, hogy a nagyobb változatba behelyeznek egy holodiszket, amiben egy 3 dimenziós kép jelenhet meg, ilyenkor lehet elemezgetni.

Komlink
Ár: 500 cr
Leírás: A komlink elengedhetetlen olyanoknak, akik valakivel együtt akarnak dolgozni. Így például szervezetekben, hadseregekben mindig meglehet találni. Hordozható, apró, a távoli párbeszédekre alkalmas, vizuális kapcsolatot nem lehet vele létesíteni, de ez is bőven elég, ha valakivel kapcsolatot akarsz tartani. Minden komlinknek külön száma van, és szervezeteknek külön csatornájuk is lehet, hogy például harc közben könnyebb legyen kommunikálni, bár a csatolna váltáshoz és alkotáshoz más külön tudás kell. Másokat fellehet rajta keresztül hívni, amikor csak akarjuk. (Kb olyan mint egy mobiltelefon ma, de nem, nincs se infra, bluetooth, vagy zene, videó lejátszási funkció sem)

Számítógép tüske
Ár: 2500 cr
Leírás: Ha egy droid "agyát" akarjuk módosítani, vagy egy számítógépbe akarunk betörni, akkor először is ezt kell használnunk, hackereknél mindig van. Egyszer használatos, szóval csak óvatosan a használattal.

Javítókészlet
Ár: 1000 cr
Leírás: Javítókészlet, minden szereléshez szerszámot tartalmaz.

Adattároló
Ár: 50 cr
Leírás: Hasznos eszköz, lehet benne naplót vezetni, üzeneteket küldeni más adattárolóra, fejlettebb verziókon még a holonetre is fellehet lépni, de csak a hírekkel foglalkozó oldalakra. Nem egyenlő a PDa-val.

Személyes energia pajzsok
Leírás: A személyes energia pajzsok körbeveszik a használója testét, és megvédi különböző hatásoktól. Mindegyik típusnak egy fajta "bekapcs gombja" van, egy karkötőre szerelve.

- Arkán energia pajzs
Ár: 500 cr
Leírás: Vörös köpönyeg vesz körül, ha bekapcsolod. Megvéd az olyan környezeti tényezők ellen, mint a hő vagy a f*gy, illetve még az energia, és hang alapú támadásoktól is, részben. Könnyen kitud égni az energia cella, ha túlságosan megvan terhelve, illetve, ha túl sokáig használják. Úgy fél óráig tart, ha csak túlterhelés miatt, hamarabb áll le.

- Echani pajzs
Ár: 1000 cr
Leírás: Kék fény vesz körül, ami megvéd az energia, és hang alapú támadásoktól, nagyon hatásosan, úgy negyed óráig. Túlterhelés esetén is lefagyhat a rendszer.

- Mandalori közelharci pajzs
Ár: 1500 cr
Leírás: Lila erő pajzs vesz körül. Az energia támadásoknak csak kis mértékben áll ellent. A mandaloriknak nem jelentett sokat, mivel a páncéljaik mindig jobbak voltak ezeknél, és ritkán történt, hogy elvesztették volna őket. De aki többet jár páncélok nélkül, veszélyes környékeken, annak bármikor jól jöhet egy utcai bunyóban.

- Többszörös pajzs generátor
Ár: 500 cr
Leírás: A szonikus, és hő támadások ellen véd meg, kék szín.

- Sith energia pajzs
Ár: 1500 cr
Leírás: A Sithek által használt energia pajzs, ami a Köztársaságiak pajzsának a fejlesztett változata. Energia és szonikus támadások ellen tökéletesen megfelel. Zöld színű erő pajzs vesz körül.

- Hő pajzs
Ár: 250 cr
Leírás: Csak a hő ellen véd, általában a bányászok használják, hogy ne érje őket forró gáz.

- Verpine prototípus pajzs
Ár: még csak tesztek léteznek
Leírás: Végül is csak az Arkániai pajzs továbbfejlesztettet változata, mindentől jobban véd mint a "fejletlen" változata.
avatar
Revan
Admin

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2013. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése http://republicwar.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.