Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Latest topics
» Krayt sárkány kocsma
by Gendrax Szomb. Márc. 11 2017, 21:49

» Penny Danvolt és Gendrax hajója
by Gendrax Csüt. Dec. 29 2016, 19:27

» Ganter szobája
by Gendrax Kedd Dec. 27 2016, 21:05

» Penny Danvolt szobája
by Gendrax Kedd Dec. 27 2016, 21:02

» Gendrax karakterlapja
by Gendrax Hétf. Dec. 26 2016, 19:38

» Jedikről
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:32

» Sithekről
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:30

» Bukottakról / Szürkékről
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:29

» Civilekről
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:29

» Kasztokról általában
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:27

» Általános társalgó
by Gendrax Szomb. Jún. 04 2016, 19:35

» Hogyan írjak Előtörténetet?
by Malavai Quinn Kedd Május 31 2016, 20:16

» Szabályzat
by Malavai Quinn Kedd Május 31 2016, 17:48

» Gendrax szobája
by Gendrax Kedd Május 31 2016, 15:38

» Az Erő
by Revan Kedd Május 31 2016, 15:25


Páncélok

Go down

Páncélok

Témanyitás  Revan on Szer. Feb. 06 2013, 20:24

Páncélok

Utazó páncélok:

Űrutazó páncél
Súly: 20 kg
Ár: 4.000 cr
Leírás: Könnyű páncélzat, azoknak, akik szeretik titokban és védelemben tudni magukat, űrutazásaik közben. Gravitációs mezőt tud létrehozni a ruha körül, egy rövid ideig. Így például tökéletes a kalózok, illetve bárki más számára is.

Harci páncélok:

Bronzium könnyű páncélzat
Súly: 25 kg
Ár: 1000 cr
Leírás: Ezt a páncélfajtát nagy mennyiségben gyártják, és elég olcsó. Bronzium lemezekből van ötvözve, és egy kicsit hatásosabban véd a lézerfegyverektől, mint az átlagos könnyű páncélok.

Duracél nehéz páncélzat
Súly: 40 kg
Ár: 7000 cr
Leírás: Ezt a páncélfajtát a Mandalori Háborúk alatt szerezték meg a Köztársaságiak. Lényegében ugyanolyan mint egy mandalori páncélzat, de egy valódi azért hatásosabb. Remekül véd minden ellen, kivéve a lézerkard ellen, ez hiányzik a hagyományos mandalori páncélzatból. Hátránya a páncélnak, hogy nem tudunk teljesen szabadon mozogni. (puhányoknak nem ajánlott!)

Echani harci páncélzat
Súly: 35 kg
Ár: 6000 cr
Leírás: Az Echani harcművészek készítették ezt a páncélt. Szilárd védelmet ad, a mozgékonyság árán.

Echani könnyű páncélzat.
Súly: 20 kg
Ár: 5000 cr
Leírás: Újabb találmány az Echani mesterektől. Azért drága, mert mint minden Echani kéz által gyártott tárgy, minőségi darab. Egy bizonyos mennyiségben még a hő ellen is véd. Ebből létezik a második verzió, a nehéz páncélzat, ami csak abban különbözik, hogy jobban véd( az 5500 cr)

Echani rost páncélzat
Súly: 25 kg
Ár: 6000 cr
Leírás: még egy páncél az Echani gyakorlóitól. Olyan páncél lemezekből áll, amik különösen erősek. A páncél különlegessége, hogy egy szilárd tárgyat akár vissza tudott lökni, attól függ, hogy a ruha melyik részébe irányítjuk az energiát. Ezt a ruhát csata után jobb feltölteni, mert ha nem tesszük meg, meglepő dolgok történhetnek.

Echani pajzs öltözék
Súly: 25 kg
Ár: 7000 cr
Leírás: Az Echani gyakorlói kihasználták az energia pajzs szakértelmüket, és felszereltek egy könnyű páncélzatot egy energia pajzzsal, ami véd az energia támadásoktól.

Nehéz páncélzat
Súly: 50 kg
Ár: 3000 cr
Leírás: A legnehezebb páncél, amit csak kapni lehet. Extrém harci szituációkra van kifejlesztve, bár a gyártó megjegyezte, hogy klausztrofóbiásoknak nem ajánlott.

Könnyű harci páncélzat
Súly: 20 kg
Ár: 1000 cr
Leírás: Megfelelő védelmet nyújt, bár kényelmetlen, ezért nehezebb benne mozogni. Katonákra, őrökre szoktak ilyet aggatni.

Mandalori harci páncélzat
Súly: 48 kg
Ár: Általában nem megvehető, egy mandalori sosem válna meg a páncéljától, úgyhogy maximum elhullottaktól lehet szerezni.
Leírás: Ez a tipikus mandalori páncélzat, segített nekik, hogy egy egész hadjáratot túléljenek. Ennél jobb páncélt nem találni a galaxisban, már ha valaki a biztonságra pályázik. A páncél különösen ellenálló a lézerkardok és az elektromos támadásokkal szemben.

Energiával ellátott harci páncélzat
Súly: 32 kg
Ár: 3500 cr
Leírás: Ritkán lehet látni embereket, akik nem zsoldosok vagy katonák, és ezt viselik. Amellett, hogy az energia hatására a legtöbb fegyverrel szemben hatékony, a viselő erejét is megnöveli.

Energiával ellátott könnyű harci páncélzat
Súly: 24 kg
Ár: 3500 cr
Leírás: Az első energiával ellátott páncél, legalábbis ezt lehetett látni először. A különlegessége, hogy bizonyos csillapító mező veszi körül a páncélzatot, és feltűnően jól védi a viselőjét a szónikus támadásokkal szemben.

Nehéz harci öltözék
Súly: 42 kg
Ár: 1500 kr
Leírás: Egy egyszerű harci öltözék, ami a használót megvédi a fizikai és a könnyű lézer fegyveres támadások ellen. Persze mint általában, a rugalmasság árán.

M’ukh’gfa
Súly: 49 kg
Ár: csak találni lehet
Leírás: Ez a furcsa nevű harci páncélzat a gammoreaiak páncélja, ezért gyakran előfordul, hogy aki talál, nem szívesen veszi fel. Remekül véd a fizikai támadásoktól.

Elektrohálós páncélzat
Súly: 20 kg
Ár: 4200 cr
Leírás: E páncélzatot gyakran hordták Nagai harcosok. Apró energiacellákból áll, amik sérülés semlegesítő energiamezőt hoztak létre a viselő körül, amik a legtöbb energia alapú támadást elhárítják, kivéve a lézerkardokat. Maximum mozgásteret kínál mindenkinek.

Elektrohálós öltözék
Súly: 15 kg
Ár: 4200 cr
Leírás: Ezt is Nagai harcosok hordták általában, és ugyan azon az elven működik mint az előző. Az eltérés az, hogy ez lézer lövedékek ellen nyújt védelmet, illetve felvillanyozza a viselő agyát, így tisztábban tud gondolkozni. (Vigyázat, ha túl sokáig van rajtunk, s levesszük, 7-8 órányi fejfájásra számíthatunk)

Felenar páncélzat
Súly: 43 kg
Ár: csak találni lehet.
Leírás: Ezt a páncélzatot a titokzatos Felenar faj készítette, és csak ez az egyetlen dolog tartotta fenn azt a hitet, hogy léteznek/léteztek. Olyan nyersanyagokból készültek, amik nagyon ritkák a Régi Köztársaság idején. Nem hogy remek védelmet nyújt mindenféle támadás ellen, de még remek mozgásteret is kínál.

Rugalmas nehéz páncélzat
Súly: 46 kg
Ár: 7500
Leírás: Ellentétben a többi nehézpáncélzattal, nem gyökerezünk le a talajon, hanem megfelelően tudunk mozogni a harctéren, vagy akár máshol.

Iotrai Braceman páncélzat
Súly: 46 kg
Ár: 6600 cr
Leírás: Egy nehéz páncélzat, az Iotrai rendőrök ezt viselték, illetve a fejvadászok egyik közkedvelt viselete.

Mátrix páncélzat
Súly: 46 kg
Ár: 8000 cr
Leírás: Egy páncélzat, amely ugyanabból az anyagból készült, amibpől az árhajók szoktak, duracélból. Az egyik legjobb minőségű védelmet nyújtja a támadások ellen, és még fejleszthető különféle eszközökkel.

Sith harci öltözék
Súly: 32 kg
Ár: 2500 cr
Leírás: Senki meg ne tévesszen, nem Sith öltözék, csak az Aratech jövedelmezőbbnek találta, ha hozzá hasonlítják. Amúgy közepes páncélzat, rugalmas, megfelelően véd.

Nehéz Cinnegar háborús öltözék
Súly: 47 kg
Ár: 5000 cr
Leírás: A Nagy Hiperűr Háború után került bevetésre, a Teta rendszer katonái között. Nagyon megbízható páncél, annak ellenére, hogy még ezer évvel később is használták. Habár nehezen reped meg a páncél, még mindig távol esik a közepes súlyú páncélok rugalmasságától.

Könnyű harci öltözék
Súly: 24 kg
Ár: 1000 cr
Leírás: A nehéz harci páncélzat rokona, a könnyebb és olcsóbb változat. Elsősorban azok kedvence, akik nem a csaták középpontjában harcoltak, hanem kicsit vissza fogottabbak a harcban. Könnyedén mászhatunk, ugorhatunk benne, vagy amihez csak kedvünk tartja, bár kritizálják a lézer fegyvert nem tűrő szándéka miatt.

Ubese természetes páncélzat
Súly: 35 kg
Ár: 10.000 cr
Leírás: A legendás majdnem-ember Ubese faj által gyártott páncélzat. Közepes súlyú páncélzat, a kéz-kéz elleni harcokban megfelelően véd, de elsődleges védelmet nyújt a lézer fegyverek(kivéve lézerkard) és a gránátok(!!!) ellen. Ha valaki szerez egy ilyet, általában nem válik meg tőle, még a kereskedőket is csak nehezen lehet rábeszélni.

Mandalori páncélok:
Ezek a páncélok nem elérhetőek nem-mandalori játékosoknak, csak nagyon különleges esetben!

Csata páncélzat
Súly: 45 kg
Leírás: A tipikus mandalori páncélzat. Egy tetőtől talpig csatatéri páncélzat. Mindenfajta támadás ellen megfelelően véd, a sisakba látás módosító szerkezetek vannak szerelve, mint például az éjjellátó, vagy hőkereső funkciók, illetve tartalmaz egy komlinket. Különböző színekben ismert, amik a rangokat jelzik: kék a közlegény; a vörös az olyan őrmestereket jelölt, akik magán akcióba kezdhettek; akiknek még magasabb rangjuk volt, vagy a csatában bizonyították rátermettségüket, sárgát viseltek.

Harci öltözék
Súly: 34 kg
Leírás: A mandaloriak ezt nevezték a könnyű védelemnek. Kevesen viselték talán az oka az, hogy valamiért elnyel egy megbecsülhető mennyiséget kinetikus(mozgási) képességünkből.

Nehéz páncélzat
Súly: 55 kg
Leírás: Ez egy aranyozott páncélzat, amit csak a veterán mandalorik viselhetnek. Habár tartja a nehéz jelzőt, akik vérbeli mandalorik, könnyen elbírják. Egy fajta pajzsot von a viselő köré, és megvédi az olyan támadások ellen is, amitől még egy veterán katona is kidőlne. (Mandalori karaktereknek is nagyon különleges esetben lehet csak ilyen páncéljuk!)

Nehéz öltözék
Súly: 39 kg
Leírás: A harci öltözék fejlettebb változata, amit a felderítők viselnek, vagy csak viseltek. Azon kívül hogy nincs semmi féle mellékhatás, kiváló védelmet nyújt, illetve fel lehet turbózni pár dologgal, amik adják az igazi felderítő hangulatot!
avatar
Revan
Admin

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2013. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése http://republicwar.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.