Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Latest topics
» Krayt sárkány kocsma
by Gendrax Szomb. Márc. 11 2017, 21:49

» Penny Danvolt és Gendrax hajója
by Gendrax Csüt. Dec. 29 2016, 19:27

» Ganter szobája
by Gendrax Kedd Dec. 27 2016, 21:05

» Penny Danvolt szobája
by Gendrax Kedd Dec. 27 2016, 21:02

» Gendrax karakterlapja
by Gendrax Hétf. Dec. 26 2016, 19:38

» Jedikről
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:32

» Sithekről
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:30

» Bukottakról / Szürkékről
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:29

» Civilekről
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:29

» Kasztokról általában
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:27

» Általános társalgó
by Gendrax Szomb. Jún. 04 2016, 19:35

» Hogyan írjak Előtörténetet?
by Malavai Quinn Kedd Május 31 2016, 20:16

» Szabályzat
by Malavai Quinn Kedd Május 31 2016, 17:48

» Gendrax szobája
by Gendrax Kedd Május 31 2016, 15:38

» Az Erő
by Revan Kedd Május 31 2016, 15:25


Gendrax előtörténete

Go down

Gendrax előtörténete

Témanyitás  Gendrax on Csüt. Május 19 2016, 14:34

Név: Gendrax
Faj: Zabrak
Kor: 18
Nem: Férfi
Kaszt: Jedi harcos
Belső tulajdonságok: Csendes, komoly és csak akkor beszél, ha kell. Ennyivel lehetne őt jellemezni, de egyben bátor, határozott és merész is. Hátrányára van az, hogy kissé forrófejű, de ezt némileg azzal kompenzálja, hogy nem fél az esélyek ellenére is harcba szállni. Ha feldúlt, nem veszekszik, hanem magába zárkózik, elfojtva érzéseit és ugyanez van, ha szomorú, vagy csalódott.
Külső tulajdonságok: Bőre világos színű, szarvai a fején koronaszerűen helyezkednek el, de a fej kétoldalán is akad egy-egy kisebb szarv. Tetoválása az arcán, állán, homlokán kap helyet, majd a homlokáról egy kissé felnyúlik a fej tetejére. Testalkata átlagos, magassága pedig 180 cm. Szemszíne zöld. Ruhája az alábbi linken látható, de a szemüveg nem jár hozzá, valamint a képpel ellentétben van kapucnija.
http://tor-fashion.com/jedi-stormguard/

Előtörténet:
Coruscant. Gendrax ezen a világon született. Szüleire alig emlékezett, valamint arra, hogy egy droid boltjuk volt. Mestere, Zavra Takrash mesélte el, miként is találkoztak.
Gendrax az utcán élt, ahol kemények voltak a viszonyok. A túlélésre kellett koncentrálnia, hogy egy nap megtalálja a szüleit, hogy egyesülhessen a család. Míg az utcán élt, része volt egy utcagyerekből álló csoportnak. Eleinte nem volt közös hangjuk, de kellett hozzá a közös kaland. Ez a kaland egy utcai rendbontás formájában történt meg. Egy banda volt a felelős és az ifjú Gendrax úgy döntött, hogy megpróbálja megállítani őket, egyetlen fegyvere pedig egy vibrokard volt, aminek markolata hasonló volt egy fénykardéhoz, ezt a kardot pedig apja segítségével építette meg. A többi gyerek szólongatta őt, hogy menjen onnan, de Gendrax nem figyelt. Levette a kardot a hátán levő hüvelyből, majd megindult a banda felé. Az elsőt sikerült meglepetésszerűen megütnie, de hamar Gendrax hátrányára fordult a dolog, mert két bandatag lefogta őt. Fenyegetni kezdték őt, viszont Gendrax nem hagyta magát és próbált kiszabadulni. Ahogy vergődött, bal keze az egyik tag felé mutatott és az hanyatesett, mintha valami erősen meglökte volna. Ezen nem kicsi volt a meglepődés. De alig tértek magukhoz a meglepődésből, megérkezett a rendőrség. Egy togruta férfi is velük volt, akinek oldalán egy fénykard lógott. A togruta férfi Gendraxhoz fordult és vállára tette a kezét.
"Zavra Takrash Jedi mester vagyok, ifjú gyermek." mondta a férfi. "Érzem benned az erőt."
Sejtette, hogy a férfi igazat mondott, mert valóban ő lökte fel a bandatagot, de még mindig meg volt lepődve.
"Én Gendrax vagyok uram." válaszolt. "Nem tudom miért, de hiszek önnek."
Zavra bólintott, majd pár pillanat múlva szólalt csak meg.
"Erőérzékeny vagy, ifjú Gendrax. A templomban lesz lehetőséged megtanulni bánni az Erővel, miközben Jedivé válsz. De csak akkor, ha vállalod. Jedinek lenni nagy felelősség."
Még jobban meglepődött. Alig egy perce ismerte csak az előtte álló togruta férfit, de egy ilyen ajánlat hirtelen volt számára. Percekig gondolkozott. Ha a mesterrel tart, lesz megint tető a feje felett, de azt mellékesnek tartotta. 15 percig gondolkozott, majd a togruta férfira nézett.
"Magával tartok a templomba." mondta Gendrax. "Nem fogok csalódást okozni."
A mester bólintott, majd megkérte a fiút, hogy induljanak, azonban ő a többi utcagyerekre nézett.
"Takrash mester. Jobb lesz nekik, ha nem az utcán laknak."
A mester rápillantott a kis csapat gyerekre, majd az egyik rendőrhöz fordult és beszélni kezdett vele. Mindketten barátias hangnemben beszéltek. Arra következtetett, hogy már régóta ismerik egymást és jó barátok is. Csatlakozott a beszélgetésbe és beszámolt a rendőrnek a gyerekekről.
"Rendben van fiam. Biztonságos helyre fognak kerülni." mondta a rendőr. "Egy lakóotthonba, ahol megkapnak mindent, ami kellhet."
Gendrax bólintott a rendőr szavára és megköszönte azt. Miután elköszönt a gyerekektől is, ő és Zavra beült egy kétszemélyes siklóba, mely egy Czerka commuter volt, majd a templomba repültek vele.

A templomban először a Jedi tanács elé mentek, ahol pár kérdés és próba után felvették Gendraxot a Rendbe, aki megvallotta magának, hogy a felvételi próbák nem voltak könnyűek. Remélte, hogy Takrash mester tanítványa lesz, úgy pedig volna is valaki, akit ismer a Rendben, de nem úgy lett, ugyanis a mesternek már volt tanítványa. Következőleg az ifjakhoz került be. Az utcán töltött egy év után furcsa volt számára barátkozni, de nem hagyta, hogy ez hátrányára legyen. Ahogy telt az idő, úgy csiszolgatta fénykard forgatási képességét, pusztakezes harci tudását és kapcsolatát az Erővel. Mikor már egy éve volt a templomban, a könyvtárban éppen a hét formáról olvasott, az 5. forma pedig megtetszett neki, így hát el is kezdte a gyakorlást ezzel a formával. A szimulátorral a pilóta készségét is elkezdte fejleszteni, ám ez sem ment elsőre neki, de nem adta fel.

Eltelt pár év és ideje volt, hogy Gendrax mesterhez kerüljön. Ha a szülei éltek e még egyáltalán, akkor nem tudták hol keressék őt, vagy pedig már feladták. Takrash mestert is ekkor látta újra, aki magához vette őt, mint Padawant. Először is, Ilumra utaztak, ahol leszálltak a barlang bejárata előtt.
"Mire számítsak odabent mester?"
"Szembe kell nézned a barlang rejtelmeivel és egy értékes leckét is taníthat neked. Keresd meg a kristályod és napnyugta előtt ki kell jönnöd."
Gendrax bólintott. Fejére húzta a kapucnit, majd elhagyta a hajót, aztán a kesztyűjén levő műszerre pillantott.
~ Reggel nyolc. Elég idő van napnyugtáig.
Belépett a barlangba. Elindult egyenesen előre, végighaladva néhány folyosón, az utat pedig alaposan megjegyezte, nehogy eltévedjen. Órákig tartó keresés és bolyongás múlva egy hármas elágazáshoz érkezett.
"Merre menjek?" kérdezte önmagától.
Lehunyta szemeit és koncentrált. Kezével kinyúlt az Erőbe a válaszért, ösztöne pedig azt sugallta, hogy a középsőbe menjen be és úgy is tett. Egy kanyargós járaton haladt végig, majd egy szakadékhoz ért. A túloldalán egy kék villanást vett észre.
"A kristály. Egészen biztos, hogy az."
Lenézett a szakadékba. Itt-ott hegyes sziklák voltak, melyek képesek felnyársalni az illetőt. Azonban megpillantott olyanokat is, melyekre rá lehetett ugrani, egészen a kristályig. Ráugrott az elsőre és épphogy nem esett le. Megkönnyebbülten sóhajtott, majd átugrált a sziklákon egészen a kristályig. Éppen akkor ugrott, mikor lába alatt megingott a sziklaoszlop, de sikerült átugrania. Odalépett az apró, kéken fénylő kristályhoz, mely egy nagyobb darab jégtömbön kapott helyet. Kezébe vette azt és nézte egy darabig. Elmosolyodott, de számított arra is, hogy talán a barlang becsapta őt és mindjárt elolvad, de nem így történt. Zsebre tette a kristályt, majd elindult vissza. Mikor visszaért a kapuhoz, az már szinte teljesen be volt fagyva, viszont még volt annyi hely, hogy kibújhasson rajta. Miután beszállt a hajóba, megnyomta a rámpa gombját, ami felhúzta azt és az ajtót is becsukta. Takrash mester ott állt előtte.
"Megtaláltam a kristályt mester." mondta büszkén és elővette azt, hogy megmutassa.
Takrash mester átvette a kristályt és bólintott.
"Gratulálok tanítványom. Teljesítetted a próbát." mondta, miközben visszaadta a kristályt. "Azonban most jön a java: a saját fénykardod elkészítése."
Bólintott és követte mesterét a holoterminálhoz, ahol a padlón ott volt rendezett sorban a kard alkotóelemei, melyet Takrash mester készített elő tanítványa számára. Gendrax törökülésben leült az alkatrészek elé, a kristályt pedig azok közé tette. Takrash mester aktivált egy hologramot, melyen egy fénykard diagram volt. Alaposan megnézette a fiúval.
"Csendesítsd el az elméd. Ne siess. Kövesd a diagramot." utasította őt nyugodt hangnemmel.
"Igen, mester." hangzott a felelet.
Lehunyta a szemeit és koncentrálni kezdett. A markolat és az alkatrészek felemelkedtek. Nem sietett el semmit. Egészen Coruscant-ig a kardon dolgozott. A kard összeállt, majd odalebegett Gendrax elé, aki kinyitotta szemeit és bal kezébe fogta a 30 cm hosszú markolatot. Megnyomta az aktiváló gombot és megjelent a 100 cm hosszú, kék penge, melynek hegye V alakot formált. Elmosolyodott a munkájának eredménye láttán. Kikapcsolta a kardot, majd megfordult és átnyújtotta mesterének, aki megnézte azt. Látta, hogy mesterének is tetszik az eredmény, majd visszaadta tanítványának a kardot.
"Nincs, ami pótolhatja a fegyvert, amit alkottál." mondta. "Jól használd. Bölcsen használd."
"Köszönöm, mester." mondta.
Dokkolás után a mester pihenni küldött engem a szobámba, ő pedig a tanácsterembe ment.

Gendrax 18 éves korának első hónapjában Naboo-ra utazott mesterével, ahol egy Sith és fejvadászok aktivitását jelentették. Theed mellett szálltak le a hajóval, onnan pedig begyalogoltak a városba. Az utcák kihaltak voltak. Nyilvánvaló volt, hogy a Sith és a fejvadászok uralmuk alá hajtották a fővárost.
"Túl nagy a csend, mester. Könnyen lehet, hogy ez a Sith és a fejvadász bandája nem érik be ennyivel."
Zavra a tanítványának vállára tette kezét.
"Szétválunk. Te a város keleti és déli részét kutasd át, míg én az északit és nyugatit. Tartsuk a kapcsolatot kommlinken."
Gendrax alapjában egyetértett az ötlettel, sőt maga is ezt akarta javasolni. Miután elváltak útjaik, a zabrak férfi végighaladt az utcán és pár sarkon befordult. Egy halk neszre lett figyelmes, aztán egy sugárvető hangja törte meg a csendet. A pillanat tört része alatt kapta le övéről a kardot, kapcsolta be és blokkolta a lézert, mely elszáguldott az ég felé. Gyorsan felmérte, honnan jött a lövés és már indult is arra. Sokat nem kellett keresgélnie, mert egy fejvadász szállt le elé, kikapcsolva háti rakétáját.
"Add meg magad Jedi és akkor talán megkíméllek." mondta reszelős hangon a fejvadász.
Gendrax kivédett kardjával egy lövéssorozatot, majd az Erővel kirántotta a férfi kezéből a sugárvetőt, ami felé repült, majd egyetlen csapással ketté szelte azt. Hátulról fémes koccanást hallott és odapillantott. Egy hőgránát volt az. Mielőtt robbanhatott volna, felugrott a mellette levő ház tetejére, így sértetlen maradt. Azonban még a levegőben szúrást érzett a nyakában és elgyengült. A tetőn elesett, kardja pedig kikapcsolódott, de a kezében maradt. Összeszedte minden erejét és küzdött a kábító nyíl hatása ellen, majd sikerült felállnia. Kardját éppen be akarta kapcsolni, mikor egy másik fejvadász landolt előtte és leütötte a zabrak férfit. A hangárban tért magához, hátrabilincselt kezekkel. Mestere ott volt mellette, szintén hátrabilincselt kezekkel és épp ébredezett.
"Úgy tűnik, ez nem a mi napunk mester." mondta némi pocsék humorral. "De a végén győzni fogunk."
Takrash csak bólintott. Ami Gendrax úgynevezett humorát illeti, sose vette elő. Mindig is komoly volt, így a tréfák is leperegtek róla. 10 fejvadász volt körülöttük. Oldalról egy twilek férfi lépett a két Jedi elé, annak övén pedig két fénykard lógott. A twilek arcának bal oldalán egy sebhely volt, melyet egy olyan lény okozhatott, melynek lábán vagy mancsán három karom volt. Azonban a twileknek szerencséje volt, mert a szeme ép maradt. Sötéten nézett a Jedikre, Gendrax pedig komoran tekintett vissza.
"Miután megpróbálta a mestered szabotálni a tervem, hogy megszerezzük Naboo teljes vagyonát, a fejvadászaim elfogták őt, pont mint téged is, ostoba Padawan."
Csöndesen figyelték a twileket, aki folytatta.
"Mindketten kudarcot vallottatok és kínkeserves halál várna rátok. De ma kegyes hangulatban vagyok." mondta. "Gyors és fájdalommentes halálban részesültök."
Takrash és Gendrax nem felelt semmit. Talán azt hitte, hogy megfélemlítheti a két Jedit, de tévedett. Gendrax érezte, ahogy a Sith kinyúl felé az Erővel és mérlegeli őt.
"Benned igencsak nagy potenciát, bátorságot, erőt és elszántságot látok. Mellettem sokkal többre viheted, mint a Jedik között."
"Arra ugyan várhat. Nem leszek sem a Jedi rend, sem a Köztársaság árulója."
Gendrax bilincsének lánca darabokra tört, ahogy összeroppant az Erőtől, melyet kifejtett rá. Felugrott, ám a Sith az Erőt használva a hangár ajtajához lökte őt, ami a folyosóra nyílt.
"Ahogy akarod. Döntésed a mestered bánja meg."
Mielőtt mozdulhatott volna, a Sith levette egyik fénykardját, aktiválta és lesújtott Takrash-ra. Gendrax elsőre azt hitte, hogy mestere halott, ám ez nem így volt.
"Megölni a Padawant!"
Mindegyik fejvadász össztüzet nyitott a zabrak férfira, aki egy gyors pillanatra lehunyta szemeit, kinyitotta és félreugrott. Nem látott más kimenetelt, csak a harcot. Az Erővel kitépett egy fémdarabot a hangár padlójából és maga előtt tartotta azt, pajzsként használva. Közel érve a fejvadászokhoz, mindegyiket eltaszította egy erő-lökéssel, aztán magához rántotta fénykardját. A Sith nekirontott és vad párbaj alakult ki. Mindkét fénykardját jól forgatta, megnehezítve Gendrax dolgát, aki védekezésre volt ítélve az erőteljes, pörgő támadások ellen. Bevitt a Sith ellen egy félköríves csapást, ezzel megszakítva annak támadásait. Mindketten azon voltak, hogy kibillentsék a másikat az egyensúlyából.
"Tehetetlen vagy ellenem, Padawan."
"Talán jobb kardforgató vagy a két fénykarddal és ideje változtatni ezen."
Meglökte a Sith-et és egy ügyes mozdulattal ketté vágta az egyik kardját. Remélte, hogy mestere még életben van, ezért minél előtt túl akart esni a párbajon, hogy eljuttassa őt a hajón levő orvosdroidhoz. Gendrax megfeszítette izmait. Mindketten teljes erejükkel támadtak a kardokkal. Sikerült előnyre szert tennie azzal, hogy a twilek karjába vágott, majd a pillanyatnyi lehetőséget kihasználva kettévágta annak másik fénykardját is. Ekkor ismét ellökte az Erővel a zabrak férfit, majd a kezébe rántott egy sugárvetőt és lőtt. Gendrax azonban úgy blokkolta a lézert, hogy az szétroncsolja a fegyvert. A Sith elé ugrott, annak nyakának szegezve a kard pengéjét. Megnyerte a párbajt.
"Vége van. Adja meg magát."
A twilek férfi gúnyosan nevetett fel.
"Győztél ugyan, de nem húzol hasznot belőlem."
Mielőtt mozdulhatott volna, Gendrax testét fájdalom járta át és a padlóra rogyott. A twilek belerúgott a zabrakba, aki még nagyobb fájdalmat érzett, ahogy ellenfele megszorongatta őt az Erőt használva. Legyengülve is, de sikerült védekeznie. Sikerült annyi erőt gyűjtenie, hogy gáncsot vessen a Sith-nek, azonban a twilek rosszul esett és mielőtt a kard pengéje felszelte volna őt, a zabrak férfi ellökte őt az Erővel úgy, hogy az eszméletlenné tegye. Ekkor a hangárba behatolt egy csapat Theed-i rendőr. Gendrax biztosra vette, hogy a hajón levő protokolldroid értesítette őket, talán a mestere parancsára, de ez most nem számított neki. Feltápászkodott, sóhajtott egyet és kikapcsolva kardját, az övére akasztotta azt. Mestere mellé ugrott és felültetve őt, ellenőrizte állapotát. Takrash életben volt, de elég rossz állapotban. Így a zabrak férfi a hangárban levő kétszemélyes siklóba ültette őt, majd a hajóhoz sietett. A hajóhoz érve azonnal a gyengélkedő kabinba vitte mesterét és a droidra bízta a gondját. Ezután a hídra ment és felszállt a hajó, az űrbe érve, pedig hipertérbe ugrottak Coruscant felé. Visszaérve a templomba, Takrash mester kielégítő ellátást kapott, de teljes felépülése egy hónapba telt. A mester gyógyulása óta még egy küldetést végeztek el és ezúttal sikeresen. Ezután pedig, Gendrax várta a jövő kihívásait és kalandjait.


A hozzászólást Gendrax összesen 10 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 13 2016, 19:53-kor.
avatar
Gendrax

Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. May. 18.
Age : 28

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gendrax előtörténete

Témanyitás  Gendrax on Szomb. Május 21 2016, 17:06

Kis megjegyzés: Gendrax szüleiről bővebben a játék során fog fény derülni. Startnak kell majd hozzá egy beszélgetés Penny-vel Smile
avatar
Gendrax

Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. May. 18.
Age : 28

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gendrax előtörténete

Témanyitás  Revan on Kedd Május 31 2016, 13:17

Az előtörténetedet élvezetes volt olvasni, bár voltak benne kisebb hibák, de ettől függetlenül ELFOGADOM.

Jutalmad 12 sp (9 az ET-re + 3, mert az első 10 játékos közt vagy)
Kezdőtőkéd 4000 cr
Amennyiben kifejted azt a plusz egy küldetést legalább 8 sorban, több sp-t kapsz.
Viszont megkérnélek, hogy a mandalorikat javítsd át, mert még egy mandalori is játszva eltesz láb alól egy Jedi lovagot, nemhogy 10. A Mestereknek van esélyük ellenük, de csak egy igen szuicid hajlamú mester menne neki 10 mandalorinak.

_________________
Szint: 20
Rang: Sith Nagyúr
Alkaszt: Erő-mester
Képességek: Minden
avatar
Revan
Admin

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2013. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése http://republicwar.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Gendrax előtörténete

Témanyitás  Gendrax on Kedd Május 31 2016, 13:23

Kivettem a mandalóri jelzőket
avatar
Gendrax

Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. May. 18.
Age : 28

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gendrax előtörténete

Témanyitás  Revan on Kedd Május 31 2016, 13:25

Akkor csinálhatod is a karakterlapodat, és a szobádat.

_________________
Szint: 20
Rang: Sith Nagyúr
Alkaszt: Erő-mester
Képességek: Minden
avatar
Revan
Admin

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2013. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése http://republicwar.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Gendrax előtörténete

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.