Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Latest topics
» Krayt sárkány kocsma
by Gendrax Szomb. Márc. 11 2017, 21:49

» Penny Danvolt és Gendrax hajója
by Gendrax Csüt. Dec. 29 2016, 19:27

» Ganter szobája
by Gendrax Kedd Dec. 27 2016, 21:05

» Penny Danvolt szobája
by Gendrax Kedd Dec. 27 2016, 21:02

» Gendrax karakterlapja
by Gendrax Hétf. Dec. 26 2016, 19:38

» Jedikről
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:32

» Sithekről
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:30

» Bukottakról / Szürkékről
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:29

» Civilekről
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:29

» Kasztokról általában
by Malavai Quinn Vas. Jún. 26 2016, 07:27

» Általános társalgó
by Gendrax Szomb. Jún. 04 2016, 19:35

» Hogyan írjak Előtörténetet?
by Malavai Quinn Kedd Május 31 2016, 20:16

» Szabályzat
by Malavai Quinn Kedd Május 31 2016, 17:48

» Gendrax szobája
by Gendrax Kedd Május 31 2016, 15:38

» Az Erő
by Revan Kedd Május 31 2016, 15:25


Chagrian

Go down

Chagrian

Témanyitás  Revan on Hétf. Feb. 04 2013, 18:17

Az embereknél magasabb átlagmagasságú chagrianok kék bőrszíne a világoskéktől az indigóig terjedt. Két húsos lenövésről lehetett őket megkülönböztetni, melyek a fejük oldaláról indultak és engedett-szarvnak hívták őket. A hímeknek ezek mellett két másik szarvuk is volt, melyek a koponyájuk tetejéről eredtek. Ezeket valaha vízalatti párbajokra használták, azért, hogy a pártalálás alatt megmutassák az erejüket és férfiasságukat. A nőstényeknek nem voltak magasabb szarvaik, de hosszabb hátsó fej-lemezeik voltak. Ezek akár a hátuk közepéig is érhettek. A chagrianok ezek mellett nagyon hosszú fekete nyelvvel rendelkeztek. Igazi kétéltüek voltak, mind víz alatt, mind száraz levegőn gond nélkül megéltek. Ezek mellett kis fényben is jól láttak.
A chagrianok felnőtt korukra elveszítették az ízérzésüket. Ezért az étkezést inkább kellemetlenségnek, mintsem kívánatosnak érezték. Mivel kevés örömük volt az étkezésben, ezért táplálékkiegészítőkön éltek. Állandóan egy szenzort hordoztak, ami felmérte az előttük lévő étel tápanyagtartalmát.

A chagrianok természetes ellenállóképességgel rendelkeznek a sugárzásokkal szemben. Ez a képesség a Champala napjának instabil sugárzásával volt magyarázható még az evolúciójuk kezdetén. A csillag az egész rendszert erős sugárzással bombázta, és csak azok voltak képesek túlélni, akik védettek voltak erre.


A chagrianok ebihalként születnek, egyszerre több, mint három fészekaljnyian és a családjuk házának elkerített vizes részén nevelkednek. Ezen idő alatt fejlődnek ki a végtagjaik és a levegőt is felhasználó tüdejük.
A chagran faj általában békés és rendszertető, ugyanakkor makacsak és sztoikusak is egyben. Nem vártak hálát és csak a legalapvetőbb motivációk hajtották, mint az élelem, lakás és egészség.

Az oktatást nagyra tartották a chagrian társadalomban és sokan utaztak külvilágok neves egyetemeire tanulni. A legtöbb Champalan maradt chagrian nem beszélte a Közöst, bár, akik eltávoztak gyorsan megtanulták azt.

Sok chagrian hitt Aram Acheron istenkirályban, hogy egy nap előjön a Logue sziklából és győzelemre vezeti népét az ellenségei fellett.

Történelem Szerkesztés
A Champala civilizációja a parti vizeken kezdett fejlődni, ahol a tengervíz a dagállyal nagyban ingadozott. Ezeket az ősi városokat teljesen ellepte a magas dagály, és a chagrianok az épületek közt úszkáltak. Néhány többemeletes házba egyáltalán nem építettek lépcsőt vagy lifteket, a chagrianok egyszerűen megvárták a dagályt, hogy feljebb jussanak. Amikor a chagrianok először találkoztak más népekkel, csillagkikötőket és kereskedővárosokat építettek a magas fennsíkokon, amelyek légi autókkal könnyen elérhetőek voltak.
A galaktikus polgárháború alatt sok chagrian lépett be a Lázadó Szövetségbe. Vizi képességeiket több a Birodalom által megszállt világ, így a Mon Calamari felszabadításában is kamatoztatták.

A Champala egyike volt az első bolygóknak, amelyek csatlakoztak a Szabad Bolygók Szövetségéhez, majd később az Új Köztársasághoz, és végig hűséges támogatók maradtak.

Átlag magasságuk 2 méter.

[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Revan
Admin

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2013. Feb. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése http://republicwar.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.